Scottish Pub, Food and Gift
  • English
  • Magyar
Pub Quiz

Minden második csütörtökön, itt a Kaledoniába. A kvíz esték a brit pubok kedvelt társasági estjei. 4 fős társaságok vehetnek részt a közel két órás játékban, amit egy kvíz mester vezet. A kérdések bárhonnét jöhetnek, lehet az napi politika, film, természet tudomány, zene. Az 1, 2. 3. helyezett társaság értékes nyereményeket kap. Érdemes nevezni! És még valami: a program angol nyelven folyik.

Hogmanay Dec 31

One of the highlights of our year is The Hogmanay Party. We celebrate the new year twice. Firstly with some Hungarian champagne and an hour later with Scottish Whisky. This is one of our very few ALL TICKET events. So don't be disappointed. Book up early.

Irn Bru

This really is one of Scotland's greatest ever inventions. If you haven't enjoyed a cold Irn Bru over ice you haven't lived.

Haggis

Another classic traditional dish from Scotland, considered to be our national dish as a result of Robert Burns' Address to a Haggis of 1787.

Kostolók

A Kaledonia skót pub tényleg Budapest első igazi whisky kóstoló helye. Már a 2007-es nyitáskor célul tűztük ki hogy a lehető legszélesebb körben népszerűsítjük és elérhető áron promótáljuk Skócia nemzeti italát, a méltán híres "élet vizét". A bárpult kínálata folyton változik, mindig van újdonság, ma már nemcsak Skóciából, de Japánból is érkeznek hozzánk italok. Külön japán kóstolóban népszerűsítjük a legérdekesebbeket. Ha már ismered és szereted a whiskyt és kiváncsi vagy valami újra akkor azért, ha még nem ismered de érdekel akkor azért ajánljuk kóstolóinkat.